TopVue Monthly (6 leč)

13.49 €
89% priporoča
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) sreda 27.10. Stock day info: Today 27. oktober Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. oktober izberite parametre
Zaloga
Dodaj
10.20 €

Delivery

Posta Slovenije
1-2 dni 2.99 €
13.49 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 3.00 € za naročila nad 55.00 €

Kontaktne leče TopVue Monthly

Eden izmed najbolj priznanih proizvajalcev kontaktnih leč Pegavision predstavlja mesečne kontaktne leče TopVue Monthly. TopVue Monthly kontaktne leče vsebujejo natrijev hialuronat, katerega lahko najdemo tudi v človeškem telesu. Njegova funkcija omogoča leči odlično vlaženje, saj deluje kot odličen lubrikant.

Aquamax tehnologija

Izjemno udobnost TopVue Monthly kontaktnih leč omogočajo posebno oblikovani robovi leč, ki preprečujejo trenje leče in veke, mežikanje bo tako z TopVue Monthly lečami postalo bolj gladko. Da imajo leče boljše mehanske lastnosti, omogoča tehnologija Aquamax, ki poskrbi, da bodo leče ostale udobne tudi ob koncu dneva.

UV zaščita

Proizvajalec Pegavision odlično kakovost vida omogoča s stabilno optično korekcijo, katero doseže z enakomerno močjo refrakcije celotne optične cone. TopVue Monthly leče vsebujejo UV filter, ki pomaga ščititi oko pred škodljivimi UVA in UVB sončnimi žarki. Kljub temu je potrebno za celovito zaščito uporabljati tudi sončna očala z UV zaščito, saj kontaktne leče ne pokrijejo celotnega očesa v celoti.

Enostavna uporaba

Kontaktne leče TopVue Monthly so zaradi enostavnejše uporabe nekoliko obarvane. Odtenek omogoča uporabniku lažje rokovanje pri vstavljanju in odstranjevanju leč iz očesa in raztopine. Odtenek ne bo spremenil barve vaših oči!

TopVue Monthly kontaktne leče so primerne za vse uporabnike. Odlično se odrežejo tudi v slabših svetlobnih pogojih, kot je vožnja z avtomobilom ponoči ali v mraku.

Lastnosti
Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.00
Velikost pakiranja: 6 leč
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 26 Dk/t
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 38%
Dioptrija: od -12.00 do +4.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
Material leče 2: Polymacon
Ime izdelka: TopVue Monthly
UV filter: Da
Vsebuje natrijev hialuronat: Da

Ocena izdelka

89%
78 naših strank priporoča ta izdelek

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?