TopVue Air Multifocal (3 leče)

19.49 €
95% priporoča
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) petek 22.10. Stock day info: Today 22. oktober Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 22. oktober izberite parametre
Zaloga
Dodaj
10.20 €

Druga embalaža

TopVue Air Multifocal (6 leč) 37.00 €

Delivery

Posta Slovenije
1-2 dni 2.99 €
19.49 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 3.00 € za naročila nad 55.00 €

Kontaktne leče TopVue Air Multifocal

Kontaktne leče TopVue Air Multifocal so narejene iz inovativnega silikon-hidrogel materiala tretje genaracije in so namenjene za korekcijo presbiopije. Izjemnost multifokalnih leč TopVue Air se kaže v njihovi zasnovi, visoki prepustnosti kisika in velikim deležem vode. Izjemna zgradba in dizajn omogočata TopVue Air Multifocal lečam več optičnih območij, katera zagotavljajo odlično korekcijo vida na vseh razdaljah in izjemno udobje.

Udobna in učinkovita korekcija starostne daljnovidnosti

Presbiopija ali starostna daljnovidnost je okvara vida, ki se pojavi s staranjem. Starostna slabovidnost je naravna posledica staranja organizma, ki se pojavi po 40. letu starosti. Zaradi starosti očesna leča postopoma prične izgubljati prožnost. Oko tako izriše objekt, ki je v bližini neostro, saj se akomodacijska sposobnost leče z leti zmanjšuje. TopVue Air Multifocal leče predstavljajo priročen in učinkovit način spopadanja s temi težavami. topvueair_multifokalne_lece

Jasen in oster vid na vseh razdaljah

Sestava kontaktnih leč TopVue Air Multifocal je posebna, saj leče vsebujejo številne optične cone. Optične cone so prilagojene naravnemu delovanju očesa, tako se pri gledanju na bližje razdalje zenica zoži, na daljše razdalje pa razširi. Center leče je prilagojen korekciji vida na bližnje razdalje, medtem ko se proti robu leče korekcija vida prilagaja na daljše razdalje.

Udobje od prvega trenutka

TopVue Air Multifocal leče so shranjene v pretisnem omotu, ki vsebuje obogateno vlažilno sestavino, natrijev hialuronat. Natrijev hialuronat je popolnoma biokompatibilen človeškemu telesu, kot naravno snov ga najdemo v očesni steklovini, sklepni tekočini in koži. Njegovo biološko delovanje je izjemno, saj izvrstno veže vodo, preprečuje odlaganje kolagena, pospešuje celjenje tkiv, itd. Tudi zaradi natrijevega hialuronata je uporaba TopVue Air Multifocal kontaktnih leč udobna od prvega trenutka uporabe.

Visoka prepustnost kisika in učinkovito vlaženje

Inovativen silikon-hidrogel material tretje generacije zagotavlja TopVue Air Multifocal kontaktnim lečam izjemno visoko prepustnost kisika (100 Dk/t), katera poteka po mikroskopsko majhnih kanalih. Vsebnost vode je izjemnega pomena pri zdravi uporabi kontaktnih leč. TopVue Air Multifocal vsebuje 45% vode njihovega volumna, kar omogoča hidracijo leče skozi ves dan. Visoka vsebnost vode pripomore k zmanjšanju kopičenja depozitov na površini leče, kar zmanjša tveganje pri bakterijskih okužbah.

TopVue Air Multifocal je izvrstna leča za vse tiste, ki potrebujete jasen in oster vid, izjemno udobje, vlaženje in visoko prepustno kisika.

Lastnosti
Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 3 leče
Adicija: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Prepustnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 45%
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče 2: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Air Multifocal
Vsebuje natrijev hialuronat: Da

Ocena izdelka

95%
244 naših strank priporoča ta izdelek

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?