Tekočine za kontaktne leče

Kontaktne leče potrebujejo primerno higieno in shranjevanje, ključno vlogo pri tem pa imajo tekočine za kontaktne leče. Tekočine za leče poskrbijo protivnetni in protibakterijski učinek, poleg tega pa zmanjšujejo trenje med veko in samo kontaktno lečo in na tak način poskrbijo za večje udobje med nošenjem in daljšo življenjsko dobo leč.

Za boljše delovanje tekočine je priporočljivo izbrati tekočino, ki vsebuje hialuronsko kislino. To je snov, ki je za človeško telo naravna snov, saj se nahaja tudi v očesni steklovini, glavno vlogo pa opravlja pri obnavljanju tkiva. Zahvaljujoč temu, bodo vaše oči čutile izjemno udobje, vaše kontaktne leče pa bodo zdržale dlje časa.

Strokovnjaki priporočajo tekočino Gelone

Tekočina Gelone je trenutno ena izmed najbolj kvalitetnih in najbolj iskanih tekočin na trgu. Poleg izjemne kvalitete pa vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki skrbi za še boljše delovanje same tekočine. Tekočine Gelone so primerne za vse vrste mehkih kontaktnih leč, zato jih lahko uporabljate tako uporabniki klasičnih mehkih kontaktnih leč, kot uporabniki barvnih leč.
Več informacij Manj informacij