Tekočina LAIM-CARE 400 ml

11.10 €
98% priporoča
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) ponedeljek 27.3. izberite parametre
GLS Slovenija 3.99 € *
* Brezplačna dostava ob nakupu nad 50.00 €
11.10 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 2.65 € za naročila nad 55.00 €

Tekočina za leče LAIM-CARE

Nova inovativna tekočina LAIM-CARE je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč, tudi za silikon hidrogelne in barvne. Tekočina LAIM-CARE se s svojo kvaliteto in kompatibilnostjo uvršča na sam vrh med tekočinami na trgu.

Tekočina LAIM-CARE edina uporablja za telo naravno in zelo učinkovito vlažilno sestavino - hialuronsko kislino. Hialuronska kislina se nahaja na primer v očesni steklovini in sklepni (sinovilalni) tekočini. To sestavino zelo pogosto uporabljajo tudi pri kozmetičnih postopkih. Ima analgetični učinek in med drugim spodbuja celjenje kože brez brazgotin.

V segmentu kontaknih leč se uporablja kot vlažilna sestavina kapljic za oči. Avgusta 2010 je bil češkemu in slovaškemu trgu predstavljen LAIM-CARE, kot prvi izdelek svoje vrste, ki vsebuje hialuronsko kislino.

Priporočamo uporabo tekočine LAIM-CARE v kombinaciji z mehaničnim čiščenjem kontaktnih leč (RUB), četudi je tekočina označena z NO RUB. Dokazano je, da mehanično čiščenje leč povečuje učinek vseh tekočin, izjema so peroksidni sistemi.

Pakiranje vsebuje antibakterijsko škatlico z srebrovimi ioni, ki povečujejo učinkovitost tekočine pri uničevanju bakterij. Če npr. posodico izgubite, je mogoče tekočino kombinirati tudi z običajno rezervno plastično posodico brez srebrovih ionov. Zamenjava posodice je zaradi higienskih razlogov zelo pomembna, v vsakem primeru je posodica namenjena za 90 dnevno uporabo (od prve uporabe), kar je obenem tudi rok uporabe tekočine.

Tekočina LAIM-CARE je zelo primerna tudi za občutljive oči.

Lastnosti - Tekočina LAIM-CARE 400 ml

Proizvajalec: Esoform
Tip tekočine: univerzalna
Volumen: 400 ml
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Konzervansi: Da
Medicinski pripomoček: Da

Ocena izdelka

98%
587 naših strank priporoča ta izdelek Recenzije niso preverjene

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?