Tekočina LAIM-CARE 3x400 ml

30.00 €
84%
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) torek 29.9.

Delivery

Posta Slovenije
1–2 dni 2.99 €
30.00 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50€
Brezplačna darila za naročila nad 55€

Tekočina za leče LAIM-CARE

Nova inovativna tekočina LAIM-CARE je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč, tudi za silikon hidrogelne in barvne. Tekočina LAIM-CARE se s svojo kvaliteto in kompatibilnostjo uvršča na sam vrh med tekočinami na trgu.

Tekočina LAIM-CARE edina uporablja za telo naravno in zelo učinkovito vlažilno sestavino – hialuronsko kislino. Hialuronska kislina se nahaja na primer v očesni steklovini in sklepni (sinovilalni) tekočini. To sestavino zelo pogosto uporabljajo tudi pri kozmetičnih postopkih. Ima analgetični učinek in med drugim spodbuja celjenje kože brez brazgotin.

V segmentu kontaknih leč se uporablja kot vlažilna sestavina kapljic za oči. Avgusta 2010 je bil češkemu in slovaškemu trgu predstavljen LAIM-CARE, kot prvi izdelek svoje vrste, ki vsebuje hialuronsko kislino.

Priporočamo uporabo tekočine LAIM-CARE v kombinaciji z mehaničnim čiščenjem kontaktnih leč (RUB), četudi je tekočina označena z NO RUB. Dokazano je, da mehanično čiščenje leč povečuje učinek vseh tekočin, izjema so peroksidni sistemi.

Pakiranje vsebuje antibakterijsko škatlico z srebrovimi ioni, ki povečujejo učinkovitost tekočine pri uničevanju bakterij. Če npr. posodico izgubite, je mogoče tekočino kombinirati tudi z običajno rezervno plastično posodico brez srebrovih ionov. Zamenjava posodice je zaradi higienskih razlogov zelo pomembna, v vsakem primeru je posodica namenjena za 90 dnevno uporabo (od prve uporabe), kar je obenem tudi rok uporabe tekočine.

Tekočina LAIM-CARE je zelo primerna tudi za občutljive oči.

Lastnosti
Proizvajalec: Schalcon
Tip tekočine: univerzalna
Volumen: 3x400 ml
Rok trajanja: 16 mesecev ali več
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Vsebuje natrijev hialuronat: Da

Ocena izdelka

84%
0x
0x
0x
0x
0x
Ocenite izdelek
100%

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?
VISA Master Card AMERICAN EXPRESS PayPal Posta Slovenije