Tekočina LAIM-CARE 150 ml

5.20 €
96% priporoča
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) sreda 25.5. Stock day info: Tomorrow 25. maj Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched izberite parametre

Delivery

Posta Slovenije
1-2 dni 3.99 €
5.20 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 3.00 € za naročila nad 55.00 €

Tekočina za leče LAIM-CARE

Nova inovativna tekočina LAIM-CARE je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč, tudi za silikon hidrogelne in barvne. Tekočina LAIM-CARE se s svojo kvaliteto in kompatibilnostjo uvršča na sam vrh med tekočinami na trgu.

Tekočina LAIM-CARE edina uporablja za telo naravno in zelo učinkovito vlažilno sestavino - hialuronsko kislino. Hialuronska kislina se nahaja na primer v očesni steklovini in sklepni (sinovilalni) tekočini. To sestavino zelo pogosto uporabljajo tudi pri kozmetičnih postopkih. Ima analgetični učinek in med drugim spodbuja celjenje kože brez brazgotin.

V segmentu kontaknih leč se uporablja kot vlažilna sestavina kapljic za oči. Avgusta 2010 je bil češkemu in slovaškemu trgu predstavljen LAIM-CARE, kot prvi izdelek svoje vrste, ki vsebuje hialuronsko kislino.

Priporočamo uporabo tekočine LAIM-CARE v kombinaciji z mehaničnim čiščenjem kontaktnih leč (RUB), četudi je tekočina označena z NO RUB. Dokazano je, da mehanično čiščenje leč povečuje učinek vseh tekočin, izjema so peroksidni sistemi.

Pakiranje vsebuje antibakterijsko škatlico z srebrovimi ioni, ki povečujejo učinkovitost tekočine pri uničevanju bakterij. Če npr. posodico izgubite, je mogoče tekočino kombinirati tudi z običajno rezervno plastično posodico brez srebrovih ionov. Zamenjava posodice je zaradi higienskih razlogov zelo pomembna, v vsakem primeru je posodica namenjena za 90 dnevno uporabo (od prve uporabe), kar je obenem tudi rok uporabe tekočine.

Tekočina LAIM-CARE je zelo primerna tudi za občutljive oči.

Lastnosti

Proizvajalec: Schalcon
Tip tekočine: univerzalna
Volumen: 150 ml
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Konzervansi: Da
Medicinski pripomoček: Da

Ocena izdelka

96%
95 naših strank priporoča ta izdelek

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?
VISA Master Card AMERICAN EXPRESS PayPal Posta Slovenije