Proclear 1 Day (30 leč)

18.30 €
96% priporoča
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) petek 30.9. izberite parametre

Druga embalaža

Slovenska pošta 3.99 € *
GLS Slovenija 3.99 € *
* Brezplačna dostava ob nakupu nad 50.00 €
18.30 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 3.00 € za naročila nad 0.00 €

Kontaktne leče Proclear 1 Day

Nove kontaktne leče Proclear 1 Day so prispele na trg marca 2009. V segmentu enodnevnih leč predstavljajo izrazit napredek v kvaliteti in udobju. Gre za zelo inovativen izdelek družbe CooperVision, ki se ponaša z visoko kompatibilnostjo in RESNIČNO celodnevnim udobjem. Kontkatne leče Proclear 1 Day so izdelane iz novega izboljšanega materiala z deležem molekul fosfatidilholina, ki so naraven del vseh celic človeškega telesa. Te molekule so zmožne vezati nase velike količine vode, ta pa nato obkroži celotno površino leče in deluje kot naravna zaščita pred izsuševanjem in kopičenjem nečistoč. Omenjena tehnologija veliko pripomore k bolj zdravi in udobnejši uporabi kontaktnih leč.
Kompatibilnost Proclear 1 Day je povečana tudi z zaobljenimi robovi, s čimer se znižuje draženje na mestu spojitve. Kontaktne leče Proclear 1 day se zaradi asferične oblike sprednjega dela uvrščajo med izdelke z najboljšimi optičnimi lastnostmi na trgu. Ta tehnologija je zagotovilo za čisti vid, ne glede na svetlobne pogoje.

Splošna prednost dnevnih kontaktnih leč je v zagotovilu najbolj zdrave uporabe te oblike očesne korekcije. Nečistoče, beljakovine in drugi alergeni nimajo dovolj časa, da bi se v nevarnih količinah namestili na vaših kontaktnih lečah. Ta lastnost je pomembna predvsem za alergike na prah. Vsak par je namenjen za enkratno uporabo, za obdobje enega dneva. Proclear 1 day niso namenjene za spanje. Ne zgubljajte časa za čiščenje, ne zapravljajte denarja za tekočine in v primeru poškodbe ali izgube leč npr. pri plavanju, ne občutite velikega finančnega udarca.

Lastnosti - Proclear 1 Day (30 leč)

Proizvajalec: CooperVision
BC: 8.70
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 28 Dk/t
Vsebina vode: 60%
Dioptrija: od -12.00 do +8.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Material leče: Omafilcon A
Ime izdelka: Proclear 1 Day
Medicinski pripomoček: Da

Ocena izdelka

96%
179 naših strank priporoča ta izdelek

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?