Kapljice za oči OPTIVE 10 ml

11.70 €
96% priporoča
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) torek 27.9. izberite parametre
Slovenska pošta 3.99 € *
GLS Slovenija 3.99 € *
* Brezplačna dostava ob nakupu nad 50.00 €
11.70 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 3.00 € za naročila nad 0.00 €

Kapljice za oči OPTIVE

Nove kapljice za oči Optive se navezujejo na tradicionalno zelo priljubljene in razširjene umetne solze Refresh družbe ALLERGAN. Izdelek Optive 10 ml je novost na trgu z umetnimi solzami, ki prinaša novo tehnologijo za dalj trajajoče udobje pri uporabnikih s problemi suhega očesa (občutek pekočine, pritiska in suhosti očesa ter občutek, kot da bi imeli v očesu pesek), ki je dandanes zelo razširjen družbeni problem in ga povzroča porušenje solznega filma, ki se tvori na površini očesa kot zaščitni vlažilni sloj. Problemi s suhostjo oči so najpogostejši pri pacientih, ki delajo z računalnikom, gledajo televizijo, se velikokrat nahajajo v klimatiziranih prostorih, pogosto potujejo z avtomobilom ali letalom, živijo v okolju z veliko prahu, prašnih delcev ali cigaretnega dima. Nova tehnologija temelji na vlažnosti in t.i.. osmoprotekciji, ki vlaži epitele roženice. Običajne solze le dopolnjujejo solzni film, Optive pa ne le dopolnjuje solznega filma, ampak obenem obnavlja tudi celice epitelov roženice, kar izrazito izboljšuje stanje površine očesa in povečuje vlažnost kontaktnih leč. Glavne učinkovite sestavine v novem Optive so karboksimetil celuloza 0,5% (patentirana molekula družbe ALLERGAN) in 0,9% gllicerin, ki vlaži površino očesa in tako povečuje vlažnost. Sestavini L-karnitin in eritritol pronikata do dehidracijskih celic v površini očesa stimulirajo njihov metabolizem in s tem obnavljata njihovo vlažnost.

Eden izmed najpomembnejših faktorjev pri izbiri umetnih solz je konzervirna sestavina, ki lahko sama po sebi povzroči izsuševanje očesa. Novi Optive (prav tako kot Refresh) vsebuje patentiran zaščitni komplet PURITE, ki se takoj po izpostavitvi svetlobi (pri prvi kapljici) razgradi na naravne snovi solznega filma (vodo in natrijev klorid (sol)) in je tako primerljiv z izdelki brez konzervirnih sestavin.

Prednosti in razlike za uporabnike s suhim očesom:


– naj uporabljajo kapljice tudi, ko imajo kontaktne leče, vseh vrst, vstavljene v oko
– nova tehnologija vlažnosti + osmoprotekcije znižuje frekvenco kapljanja
– zaščitna sestavina PURITE ne draži očesa in se obnaša kot izdelek brez konzervirne sestavine

OPTIVE dolgotrajno ohranja površino očesa zdravo in kar je najpomembnejše, po uporabi kapljic za oči Optive boste občutili takojšnje in dolgotrajajoče olajšanje od simptomov suhega očesa!

Lastnosti - Kapljice za oči OPTIVE 10 ml

Proizvajalec: Allergan
Volumen: 10 ml
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Konzervansi: Da
Medicinski pripomoček: Da

Ocena izdelka

96%
22 naših strank priporoča ta izdelek

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?