Kapljice za oči OPTIVE 10 ml

11.70 €
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) ponedeljek 27.9. Stock day info: Today 27. september Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. september izberite parametre
Zaloga

Delivery

Posta Slovenije
1-2 dni 2.99 €
11.70 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 3.00 € za naročila nad 55.00 €

Kapljice za oči OPTIVE

Nove kapljice za oči Optive se navezujejo na tradicionalno zelo priljubljene in razširjene umetne solze Refresh družbe ALLERGAN. Izdelek Optive 10 ml je novost na trgu z umetnimi solzami, ki prinaša novo tehnologijo za dalj trajajoče udobje pri uporabnikih s problemi suhega očesa (občutek pekočine, pritiska in suhosti očesa ter občutek, kot da bi imeli v očesu pesek), ki je dandanes zelo razširjen družbeni problem in ga povzroča porušenje solznega filma, ki se tvori na površini očesa kot zaščitni vlažilni sloj. Problemi s suhostjo oči so najpogostejši pri pacientih, ki delajo z računalnikom, gledajo televizijo, se velikokrat nahajajo v klimatiziranih prostorih, pogosto potujejo z avtomobilom ali letalom, živijo v okolju z veliko prahu, prašnih delcev ali cigaretnega dima. Nova tehnologija temelji na vlažnosti in t.i.. osmoprotekciji, ki vlaži epitele roženice. Običajne solze le dopolnjujejo solzni film, Optive pa ne le dopolnjuje solznega filma, ampak obenem obnavlja tudi celice epitelov roženice, kar izrazito izboljšuje stanje površine očesa in povečuje vlažnost kontaktnih leč. Glavne učinkovite sestavine v novem Optive so karboksimetil celuloza 0,5% (patentirana molekula družbe ALLERGAN) in 0,9% gllicerin, ki vlaži površino očesa in tako povečuje vlažnost. Sestavini L-karnitin in eritritol pronikata do dehidracijskih celic v površini očesa stimulirajo njihov metabolizem in s tem obnavljata njihovo vlažnost.

Eden izmed najpomembnejših faktorjev pri izbiri umetnih solz je konzervirna sestavina, ki lahko sama po sebi povzroči izsuševanje očesa. Novi Optive (prav tako kot Refresh) vsebuje patentiran zaščitni komplet PURITE, ki se takoj po izpostavitvi svetlobi (pri prvi kapljici) razgradi na naravne snovi solznega filma (vodo in natrijev klorid (sol)) in je tako primerljiv z izdelki brez konzervirnih sestavin.

Prednosti in razlike za uporabnike s suhim očesom:


– naj uporabljajo kapljice tudi, ko imajo kontaktne leče, vseh vrst, vstavljene v oko
– nova tehnologija vlažnosti + osmoprotekcije znižuje frekvenco kapljanja
– zaščitna sestavina PURITE ne draži očesa in se obnaša kot izdelek brez konzervirne sestavine

OPTIVE dolgotrajno ohranja površino očesa zdravo in kar je najpomembnejše, po uporabi kapljic za oči Optive boste občutili takojšnje in dolgotrajajoče olajšanje od simptomov suhega očesa!

Lastnosti
Proizvajalec: Allergan
Volumen: 10 ml
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Rok trajanja: 6 mesecev ali več
Konzervansi: Da

Ocena izdelka

Ta izdelek trenutno še nima veliko ocen

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?