O nas

Kontakt

01 7774 367
E-mail: info@alensa.si


O podjetju Vallis MG d.o.o.

VALLIS MG D.O.O.
Ljubljanska cesta 45
1241 Kamnik

Telefon:

Servis: 01 7774 367 (od 8h do 16h)

Email: info@alensa.si

Matična številka: 6180353000 Davčna številka: SI 49510371 Smo zavezanec za DDV.

TRR: SI56 2900 0005 0583 126, Odprt pri:UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D. Vpisani smo v register izdelovalcev medicinskih pripomočkov in register dobaviteljev medicinskih pripomočkov, ki ju vodi Javna agencija

Registrirani smo tudi za prodajo po pošti in preko interneta.

Alensa.si

Spletna trgovina Alensa.si na trgu deluje že od leta 2007. Že od samega začetka se ukvarjamo s prodajo kontaktnih leč ter njihovih dodatkov. V prodajnem asortimanu naši kupci lahko izbirajo med vsemi večjimi proizvajalci leč najrazličnejših tipov. Ponujamo tudi veliko izbiro tekočin na leč, kapljic za oči, kot tudi sončnih očal.

V podjetju se trudimo našim kupcem ponuditi najbolj kvalitetno storitev, ki jo lahko dobijo na trgu. Z nenehnim izobraževanjem zaposlenih se trudimo, da storitev opravimo strokovno in hitro. V podjetju uspešno deluje mlad tim, kateri z svojo vnetostjo do dela in kreativnostjo podjetje vodi do njegove odličnosti. Vsi zaposleni se zavedamo, da lahko le z pristnim odnosom z našimi kupci in kvalitetno, strokovno in hitro storitvijo privabljamo naše kupce nazaj.

V podjetju velik pomen dajemo kvaliteti izdelkov. Skrbno izbrani dobavitelji, kontrolirana proizvodnja po najvišjih standardih, vodenje in hramba zaloge v najsodobnejših prostorih omogočajo, da na trg ponudimo le najbolj kvalitetne izdelke. Prav skrbno izdelan storitveni proces omogoča, da lahko našim kupcem ponudimo izdelke po najnižjih cenah.

Zavedamo se, da je hitra dostava naših izdelkov izjemnega pomena. Tako z nenehnimi izboljšavami v storitvenem procesu skrbimo, da kupec dobi naročen izdelek v najkrajšem možnem času. Na morebitne probleme se odzovemo hitro in jih strokovno rešimo.

V podjetju skrbimo, da se naši uporabniki na spletni strani počutijo varno in zaželjeno.