O nas

Kontakt

Tel: 01 7774 367
Email: info@alensa.si


Kontaktirajte nas online

O podjetju Vallis MG d.o.o.

VALLIS MG D.O.O.Ljubljanska cesta 45 1241 Kamnik

Telefon:

Servis: 01 7774 367 (od 8h do 16h)
Email: info@alensa.si
Matična številka: 6180353000
Davčna številka: SI 49510371
Smo zavezanec za DDV.TRR: SI56 2900 0005 0583 126, Odprt pri:UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D.

Vpisani smo v registerizdelo­valcev medicinskih pripomočkov in register dobaviteljev medicinskih pripomočkov, ki ju vodiJavna agencija Registrirani smo tudi za prodajo po pošti in preko interneta.

Alensa.si

Spletna trgovina Alensa.si na trgu deluje že od leta 2007. Že od samega začetka se ukvarjamo sprodajo kontaktnih leč ter njihovih dodatkov. V prodajnem asortimanu naši kupci lahko izbirajo medvsemi večjimi proizvajalci leč najrazličnejših tipov. Ponujamo tudi veliko izbiro tekočin na leč,kapljic za oči, kot tudi sončnih očal.

V podjetju se trudimo našim kupcem ponuditi najboljkvalitetno storitev, ki jo lahko dobijo na trgu. Z nenehnim izobraževanjem zaposlenih se trudimo, dastoritev opravimo strokovno in hitro. V podjetju uspešno deluje mlad tim, kateri z svojo vnetostjodo dela in kreativnostjo podjetje vodi do njegove odličnosti. Vsi zaposleni se zavedamo, da lahko lez pristnim odnosom z našimi kupci in kvalitetno, strokovno in hitro storitvijo privabljamo našekupce nazaj.

V podjetju velik pomen dajemo kvaliteti izdelkov. Skrbno izbrani dobavitelji,kon­trolirana proizvodnja po najvišjih standardih, vodenje in hramba zaloge v najsodobnejših­prostorih omogočajo, da na trg ponudimo le najbolj kvalitetne izdelke. Prav skrbno izdelanstoritveni proces omogoča, da lahko našim kupcem ponudimo izdelke po najnižjih cenah.

Zavedamose, da je hitra dostava naših izdelkov izjemnega pomena. Tako z nenehnimi izboljšavami v storitvenemprocesu skrbimo, da kupec dobi naročen izdelek v najkrajšem možnem času. Na morebitne probleme seodzovemo hitro in jih strokovno rešimo.

V podjetju skrbimo, da se naši uporabniki na spletnistrani počutijo varno in zaželjeno.