Dailies AquaComfort Plus (90 leč)

34.49 €
97% priporoča
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) ponedeljek 2.8. Stock day info: Today Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Ready to be sent in less then 4 days Stock day info: In stock, ready to be sent izberite parametre

Druga embalaža

Dailies AquaComfort Plus (30 leč) 14.80 €

Delivery

Posta Slovenije
1-2 dni 2.99 €
34.49 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 3.00 € za naročila nad 55.00 €

Kontaktne leče Dailies AquaComfort Plus

Kontaktne leče Dailies AquaComfort Plus so nove dnevne kontaktne leče, družbe Alcon. V primerjavi s svojimi predhodnicami, običajnimi dnevnimi lečami Focus Dailies All Day Comfort, se ponašajo z odlično vlažnostjo, zaradi česar je njihova uporaba veliko prijetnejša. Prvi vlažilni faktor je lubrikant HPMC (hidroksipropil­metilceluloza), ki je tudi del tekočine, v kateri je leča shranjena. Tako začne neposredno delovati takoj po vstavitvi leče. Drugi faktor je kombinacija dveh sestavin – hidrofilnega PEG-a (polimer polietilen-glikol) in vlažilnega PVA-ja(polivinil alkohol), ki je del materiala iz katerega je narejena kontaktna leča in se tekom dneva izloča z vsakim mežikom. Vsak človek povprečno mežikne kar 10 000krat na dan!

Prehod iz Focus Dailies All Day na kontaktne leče Focus Dailies AquaComfort Plus je po pojasnitvi proizvajalca Alcon uspešen v 95% primerov in ga je mogoče opraviti brez obiska očesnega specialista.

Lastnosti
Proizvajalec: Alcon
BC: 8.70
Velikost pakiranja: 90 leč
DIA: 14.00
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 26 Dk/t
Vsebina vode: 69%
Ime izdelka: Dailies AquaComfort Plus
Dioptrija: od -15.00 do +8.00
Material leče 2: Nelfilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne

Ocena izdelka

97%
700 naših strank priporoča ta izdelek

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?