Biofinity (3 leče)

12.99 €
97% priporoča
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) ponedeljek 3.4. izberite parametre
Dodaj 9.80 €
Dodaj tekočino:
Dodaj tekočino:
Tekočina Gelone 360 ml
9.80 €

Druga embalaža

GLS Slovenija 3.99 € *
* Brezplačna dostava ob nakupu nad 50.00 €
12.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 2.65 € za naročila nad 55.00 €

Kontaktne leče Biofinity

Kontaktne leče Biofinity so nove silikon hidrogelne leče, z edinstveno kombinacijo visokega deleža vode in ekstremno prepustnostjo kisika. Zaradi nabora vseh teh lastnosti se kontaktne leče Biofinity uvrščajo med znamke PureVision, Acuvue Oasys in Air Optix Night and Day, v mnogem pa jih tudi presegajo.


Mesečne kontaktne leče Biofinity so namenjene za dnevno uporabo, pa tudi za spanje. Primerne so celo za neprekinjeno nošenje, za obdobje 30 dni brez odstranjevanja iz očesa. Ta način uporabe vam mora priporočiti očesni specialist, pri katerem ste opravili pregled. Kontaktne leče Biofinity prinašajo izvrstno ravnotežje med deležem vode in prepustnostjo kisika, ki dosega vrednost 160 Dk/t (x10-9). Pri običajnih silikon hidrogelnih materialih je prepustnost kisika podrejena veliki količini silikonskih delčkov, ki so hidrofobni (lipofilni). Z višjim deležem vode se torej prepustnost niža.


Revolucijska tehnologija AQUAFORM uporablja novi silikonski monomer, ki omogoča veliko učinkovitejšo prepustnost kisika. S to tehnologijo je proizvajalcu CooperVision uspelo povezati hidrofilne in silikonske komponente tako, da je nastal naravno vlažen material. Molekule vode se z vodikovo strukturo enakomerno zadržujejo v celotni vsebini kontaktnih leč. Novo nastali silikon hidrogelni material tako ne potrebuje nikakršnih površinskih popravkov, niti uporabe lubrikantov.


Vlažnost je ena izmed najpomembnejših lastnosti za udobno nošenje leč. Vlažna površina omogoča enakomerno razporejenost očesnega filma po površini očesa, leča pa je tako kvalitetneje vlažena na naraven način.

Material teh kontaktnih leč je neionogen, to pomeni, da ne vsebuje električno nabitih delcev. Zato je zelo odporen na nastanek proteinskih in lipidnih usedlin, ki se nahajajo v očesu in njegovem okolju.


Nadaljne pozitivne lastnosti kontaktnih leč:

1, asferični sprednji del, ki izboljšuje optične lastnosti leč, še posebej ostrino vida v slabših svetlobnih pogojih in omogoča korekcijo višjega astigmatizma in starovidnosti
2, zaobljeni robovi povečajo udobje pri nošenju in preprečujejo nastanek barvnih defektov na mestu, kjer se leča dotika očesa
3, večja ukrivljenost zadnjega dela, ki bolje razporedi pritisk na površino očesa in s tem poveča udobje pri nošenju

Lastnosti - Biofinity (3 leče)

Proizvajalec: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Velikost pakiranja: 3 leče
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 160 Dk/t
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 48%
Ime izdelka: Biofinity
Material leče: Comfilcon A
Dioptrija: od -12.00 do +8.00
UV filter: Ne
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Da
Medicinski pripomoček: Da

Gelone Drops 10 ml

TAKOJŠNE IN DOLGOTRAJNO OLAJŠANJE

  • Pomirja suhe in občutljive oči
  • Ustvari film za zaščito oči
  • Možnost uporabe na vseh tipih kontaktnih leč
Cena: 7.20 € Dodaj v košarico

Ocena izdelka

97%
1293 naših strank priporoča ta izdelek Recenzije niso preverjene

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?