AMPULE LAIM-CARE gel drops 20 x 0,33 ml

6.50 €
93% priporoča
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) torek 19.10. Stock day info: Today 19. oktober Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. oktober izberite parametre
Zaloga

Delivery

Posta Slovenije
1-2 dni 2.99 €
6.50 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 3.00 € za naročila nad 55.00 €

AMPULE LAIM-CARE gel drops

LAIM-CARE GEL drops so kapljice za oči proizvajalca Schalcon S.p.A., katere nudijo takojšnje olajšanje in občutek udobja.

Kapljice za oči odpravijo nelagodje pri izpostavljenosti oči v prašnem okolju, pri alergijah na cvetni prah in po operaciji oči oziroma odpravijo neugodje pri pomanjkanju solznega filma.

Natrijev hialuronat

Sestava kapljic LAIM-CARE se odraža v odlični kakovosti, ki jo nudijo. Kapljice vsebujejo natrijev hialuronat, katerega poznamo kot učinkovito aktivno snov, ki nudi očesu odlično vlaženje in mazanje. Natrijev hialuronat ima izjemno sposobnost zadrževanja vode, ki je večja od katerekoli druge naravne in sintetične snovi. Natrijev hialuronat lahko najdemo v različnih predelih človeškega telesa in sicer v sklepih, vezeh, med-sklepni tekočini, kot tudi v mnogih organih.

Natrijev hialuronat deluje tako, da veže vodo, preprečuje odlaganje kolagena, raztopina pa se uporablja zaradi svojih visoko elastičnih lastnosti, kot lubrikant in amortizer.

Kapljice za oči LAIM-CARE gel drops se priporočajo tudi za udobno nošenje kontaktnih leč. Kapljice ostanejo na površini očesa več časa, kot druge kapljice, zato so odlične in se uporabljajo za ublažitev nestabilnosti filma solz, saj očesu nudijo hidratacijo in svežino skozi ves dan.

Prednosti LAIM-CARE gel drops:

  • - hidratacija na površini očesa,
  • - stabilizacija solznega filma,
  • - izboljšanje udobja tekom dneva,
  • - blaženje kontaktne leče,
  • - obnova in povečanje udobja.
Lastnosti
Proizvajalec: Schalcon
Volumen: 20 x 0,33 ml
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Konzervansi: Da
Lahko se uporablja s kontaktnimi lečami: Da

Ocena izdelka

93%
40 naših strank priporoča ta izdelek

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?