Air Optix Night and Day Aqua (6 leč)

37.49 €
96% priporoča
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) četrtek 30.3. izberite parametre
Dodaj 9.80 €
Dodaj tekočino:
Dodaj tekočino:
Tekočina Gelone 360 ml
9.80 €
GLS Slovenija 3.99 € *
* Brezplačna dostava ob nakupu nad 50.00 €
37.49 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 2.65 € za naročila nad 55.00 €

Kontaktne leče Air Optix Night and Day Aqua

Nova verzija kontaktnih leč Air Optix Night and Day, družbe Alcon v ozki embalaži. Poleg embalaže je prišlo tudi do minimalne spremembe v količini tekočine, v kateri so leče med izdelavo vložene v plastični posodici (dodana je sestavina Copolymer 845). Kontaktne leče so zaradi te tekočine vlažnejše in zato tudi udobnejše za nošenje. Leče so ostale nespremenjene. Air Optix Night and Day Aqua so kontaktne leče, ki jih morate zamenjati po mesecu uporabe. Air Optix night and Day Aqua proizvajalec - družba Alcon – priporoča tako za dnevno kot tudi neprekinjeno nošenje. Par kontaktnih leč ni potrebno odstranjevati iz očes 30 dni, niti za spanje.

V priloženih navodilih je navedeno, da mora biti neprekinjeno nošenje dogovorjeno z očesnim specialistom, ki ta način uporabe odobri uporabniku. Neprekinjeno nošenje leč ni primerno za vsakogar. Nujno je potrebno opozoriti, da se mnenja o neprekinjeni uporabi kontaktnih leč tudi med strokovnjaki in specialisti razlikujejo. Veliko izmed njih takega načina uporabe sploh ne priporoča, nekateri priporočajo odstranitev leč po npr. maksimalno 5-ih dneh in podobno.

Posebnost kontaktnih leč Air Optix Night and Day Aqua je v visoki prepustnosti kisika, kar omogoča zadostno oskrbo roženice s kisikom, tudi kadar je oko zaprto (v času spanja).

Air Optix Night and Day se nedvomno uvrščajo med najkvalitetnejše kontaktne leče na trgu. Kljub temu pa ne priporočamo njihovega nakupa brez predhodne strokovne prilagoditve . Tveganje slabe investicije je v zelo majhnem premeru leč (DIA = 13.8 mm), ki odgovarja manj uporabnikom kot pogostejši 14.0 ali 14.2.

Lastnosti - Air Optix Night and Day Aqua (6 leč)

Proizvajalec: Alcon
BC: 8.60, 8.40
Velikost pakiranja: 6 leč
DIA: 13.80
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 175 Dk/t
Vsebina vode: 24%
Čas nošenja: 30 dni
Ime izdelka: Air Optix Night and Day Aqua
Dioptrija: od 10.00 do +6.00
Material leče: Lotrafilcon A
UV filter: Ne
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Da
Medicinski pripomoček: Da

Ocena izdelka

96%
841 naših strank priporoča ta izdelek Recenzije niso preverjene

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?