Acuvue Oasys for Astigmatism (6 leč)

22.90 €
95% priporoča
Zaloga
Pošljemo: (pošljemo skupaj) torek 19.10. Stock day info: Today 19. oktober Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. oktober izberite parametre
Zaloga
Dodaj
10.20 €

Delivery

Posta Slovenije
1-2 dni 2.99 €
22.90 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 3.00 € za naročila nad 55.00 €

Kontaktne leče Acuvue Oasys for Astigmatism

Nove torične silikon hidrogelne kontaktne leče družbe Johnson & Johnson Acuvue Oasys for Astigmatism se navezujejo na tradicijo Acuvue Advance for Astigmatism (za prehod z Acuvue Advance for Astigmatism na Acuvue Oasys for Astigmatism ni potrebno obiskati očesnega specialista).

Tehnologija ASD

Acuvue Oasys for Astigmatism se ponašajo z visoko prepustnostjo kisika in popolno namestitev na oko, zahvaljujoč tehnologiji Accelerated Stabilisation Design (ASD), ki izkorišča mežikanje za ohranitev cilindrične korekcije na pravilnem mestu.

Leče Acuvue Oasys for Astigmatism so izdelane iz enakega, za kisik visoko prepustnega in obenem tudi zelo vlažnega materiala, kot njihova sferična verzija Acuvue Oasys - SENOFILCON B – vodni delež je 38%, prav tako so opremljene z vlažilno tehnologijo HYDRACLEAR in UV filtrom, ki ščiti 95% pred UVA in 99% pred UVB žarki. Nujno je potrebno opozoriti, da kontaktne leče, ki ščitijo pred UV žarki niso zadostna zaščita in ne predstavljajo nadomestila za sončna očala z UV filtrom, zato ker ne pokrivajo očesa in njegove okolice v celoti.

Kontaktne leče Acuvue Oasys for Astigmatism so namenjene za 14-dnevno nošenje, z vsakodnevno odstranitvijo leče iz očesa, ki jo po odstranitvi očistimo in dezinficiramo. Leče lahko, po dogovoru z vašim očesnim specialistom, nosite tudi neprekinjeno 7 dni in 6 noči.

Lastnosti
Proizvajalec: Johnson and Johnson
DIA: 14.50
BC: 8.60
Velikost pakiranja: 6 leč
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 129 Dk/t
Čas nošenja: 14 dni
Vsebina vode: 38%
Ime izdelka: Acuvue Oasys for Astigmatism
Cilinder: od -0.75 do -2.75
Dioptrija: od -9.00 do +6.00
Material leče 2: Senofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Da
UV filter: Da

Ocena izdelka

95%
523 naših strank priporoča ta izdelek

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?